STILARTER

Ramasjang for børn

Ramasjang Dans er for danseskolens yngste elever og starter allerede fra 3 år. Her læres enkle og grundlæggende dansetrin og styrker børnenes motorik og rytmesans. Der danses til både nyt og ældre populær musik, blandt andet sange fra Ramasjang-kanalen. Vi har en pædagogisk tilgang til børnenes indlæring, og danseglæden er altid i fokus.

Ramasjang Dans er en grundlæggende start samt et springbræt til at lære at danse Disco og Hiphop.

På holdet vil være 1 danselærer med mange års erfaring samt nogle af danseskolens dygtige hjælpere. Find holdet i holdoversigten og se hvem der på netop dit barns hold.

Ved deltagelse på Ramasjangholdene vil der være mulighed for at prøve kræfter med privatturneringer for danseskolens 2 afdelinger. Til privatturneringen vil der være mulighed for at vinde præmier. Første dansedag vil I få en kalender udleveret med alle turneringsdatoer samt ferier.

Vi har ingen forældre med inde i salen, når der undervises, da vores erfaring er at det går meget bedre uden en masse der kigger. Det giver ro og koncentration i undervisningen, når vi bare er dansebørn, en danselærer og hjælpelærere i dansesalen. Vi har nogle “kigge-på-dage” for forældre, bedsteforældre og søskende, hvor vi byder jer indenfor 3 gange om året og viser jer et udklip af det der trænes på.

Disco/MGP

Vores discohold starter fra 6 år, og findes i mange niveauer fra hel nybegynder til højt turnerings-eliteplan. Disco er fyldt med fart, tempo og frisk musik. Disco har de sidste mange år vundet popularitet hos børn og unge. Som begynder indlæres grundtrin, grundteknikker og hyggelige MGP-danse, som sammen udvikler børnenes motorik og evne til at koordinere både arme og ben. Senere hen udvikles der også på smidighed og spring og naturligvis masser af discokoreografier.

På holdene vil være 1 danselærer med mange års erfaring samt nogle af danseskolens dygtige hjælpere. Find holdet i holdoversigten og se hvem der er på netop dit barns hold.

Ved deltagelse på et af vores mange discohold vil der være mulighed for at prøve kræfter med privatturneringer for danseskolens 2 afdelinger. Til privatturneringen vil der være mulighed for at vinde præmier. Første dansedag vil I få en kalender udleveret med alle turneringsdatoer samt ferier. Til privatturneringerne trænes der i turneringsformen inden for dans som kan udvikle sig til eliteturneringer inden for DDD (De Danske Danseskoler).

Hiphop

Vores hiphophold starter fra 7 år og findes i mange niveauer fra hel nybegynder til højt turnerings-eliteplan. Hiphop er for både drenge og piger. I hiphop danses til nyt og sej musik, og det fylder mere og mere i musikbranchen, Tik Tok mm. Hiphop er blevet yderst populært blandt både børn, teens og voksne. Som begynder indlæres grundtrin og grundteknikker som med tiden udvikles. I undervisningen lægges der vægt på udvikling af motorik og evne til at koordinere både arme og ben.

På holdene vil være 1 danselærer med mange års erfaring. På nogle af holdene vil der også være nogle af danseskolens dygtige hjælpere. Find holdet i holdoversigten og se hvem der er på netop dit barns hold.

På nogle af vores hiphophold vil der være mulighed for at prøve kræfter med privatturneringer for danseskolens 2 afdelinger. Til privatturneringen vil der være mulighed for at vinde præmier. Første dansedag vil I få en kalender udleveret med alle turneringsdatoer samt ferier. Til privatturneringerne trænes der i turneringsformen inden for dans som kan udvikle sig til eliteturneringer inden for DDD (De Danske Danseskoler).

Vild Med Dans for voksne

”Vild Med Dans” dækker over de 10 standard- og latinamerikanske danse. På vores begynderhold tages der udgangspunkt i at man aldrig har danset før. De første danse der indlæres er Cha Cha Cha, Jive, Vals & Quickstep. Senere hen tages der også hul på Tango, Slowfox og Rumba. I undervisningen lægges der vægt på at Vild Med Dans skal være ugens fripunkt med lidt hyggelige danseudfordringer. Vi. Har mange hold om ugen i mange forskellige niveauer. Vores formål med vild med dans-holdene er at det skal være sjovt at danse.

På holdene vil være 1 danselærer med mange års erfaring samt en af vores dygtige assistenter. Find holdet i holdoversigten og se hvem der er på netop dit hold.