OM REINHARDT DANS

Hos Reinhardt Dans danser vi med alle.

Reinhardt Dans er en fuldt ud familiedreven virksomhed, som blev grundlagt i 1963. Danseskolen har haft 3 generationer af Reinhardt på undervisningsplanen i løbet af vores i alt 61 sæsoner.

I dag ejes danseskolen af Pia Reinhardt, datter af de to stiftere Henning og Elin Reinhardt.

Vi har en bred vifte af hold for alle aldre og i alle niveauer. Børnedans, disco, hiphop og vild med dans. Vi sætter høj pris på al den glæde, sammenhold og dygtighed, der kommer ud af at være i et job, som det at være danselærer. Vi glæder os altid til at se nye så vel som kendte ansigter, når vi starter ny sæson.

Reinhardt Dans er medlem af danseskoleforeningen ”De Danske Danseskoler”. I foreningen deltager vi blandt andet i en lang række turneringer for elitedanserne. Vi har igennem mange år vundet utallige sjællandsmesterskaber, danmarksmesterskaber, nordisk-, europa- og verdensmesterskaber og andre topresultater ved disse mesterskaber. Resultaterne er både inden for solo, duo, par, groups og formationer.

AFSLUTNINGSSHOW

Hvert år slutter vi sæsonen af med en skøn og festlig dag til afslutningsshow. Alle hold fra danseskolen deltager i denne begivenhedsrige dag, så sæt derfor allerede kryds i kalenderen ud for den næste dato for vores afslutningsshow. Der er en gratis billet til alle elever der deltager i showet.

Lørdag den 26. april 2025

Sted: Hedehushallen