DANSELÆRERE & HJÆLPELÆRERE

Danselærer – Mischa Reinhardt

Mischa Reinhardt er 31 år gammel og har danset hele sit liv. Igennem de 31 år har hun både danset, disco, hiphop, jitterbug, Rock’n’Roll, standard, latin, step, break dance og jazz/modern.

Mischa er ansat og underviser på fuld tid hos Reinhardt Dans. Mischa har undervist på danseskolen i 12 sæsoner. Mischa har som danser og lærer i samlet set været på danseskolen i 29 år. Mischa har i sine 12 år som lærer trådt i sin mors fodspor og opnået utallige medaljer og pokaler i både solo, duo, groups og formationer i både Disco og Hiphop.

Mischa er uddannet International IDO dommer og DDD national dommer. Mischa dømmer ved både sjællandsmesterskaber, danmarksmesterskaber, europamesterskaber og verdensmesterskaber mm.

Mischa underviser desuden på De Danske Danseskolers Disco-uddannelse. Mischa underviser i den kommende sæson i Disco og hiphop på alle niveauer. Mischa er en super dygtig underviser. Hun er altid klar med de nye trin og et stort smil i timerne.

Mischas timer bærer præg af stor glæde til dansen som blandes med ambitioner om hele tiden at udvikle den enkelte dansers kompetencer. Mischa lægger vægt på et super sammenhold blandt eleverne. Der er altid en god kombination af sjov, hygge og seriøsitet på Mischas hold.

Danselærer – Pia Reinhardt

Pia Reinhardt er indehaver af Reinhardt Dans og har undervist på danseskolen i over 40 år. Pia har selv danset hele sit liv, først i København hvor danseskolen startede og senere i vores nuværende afdelinger.

Pia har gennem årene beskæftiget sig med både Show Dance, Disco Dance, Børnedans og Pardans. Det er blevet til utallige medaljer og pokaler ved både Danmarksmesterskaberne, Nordiskmesterskab, Europamesterskaberne og Verdensmesterskaberne i Show Dance og Disco Dance.

Pia har efter mange år på toppen givet disse oplevelser videre til sin datter Mischa Reinhardt med stor succes. Pia sidder som formand i De Danske Danseskolers Internationale Disco/Hiphop-udvalg. Her er Pia med til at arrangere turneringer for de internationale dansere i DDD.

Pia er desuden uddannet DDD national dommer og IDO international dommer, chairperson og supervisor. Pia dømmer ved både danske turneringer og mesterskaber, men også ved Europamesterskaber, verdensmesterskaber mm.

Pia underviser i den kommende sæson i Børnedans, Vild Med Dans og Damejazz og hjælper til på sidelinjen med at træne danseskolens elite elever i Disco Dance. Pias timer bærer præg af høj faglig undervisning udført med et stort smil på læben.

Pia lægger vægt på glæden i dansen. Hyggen samt seriøsiteten er også altid et vigtigt element på både børne- og voksenhold. Alle skal nemlig føle sig velkomne. Hos Pia er der højt til loftet, og hun er altid populær hos både små og store.

Hjælpelærer - Stine Kjærgaard

Stine er 43 år gammel og har været elev på danseskolen i intet mindre end 30 sæsoner. Stine er hjælpetræner på nogle af vores Vild Med Dans-hold for voksne. Stine danser også selv med på jazzholdet for voksne samt hiphop for voksne og har danset både disco, standard/latin, tap dance, jazz og meget mere. Stine er en del af en rigtig danse-familie, hvor hele familien går eller har gået til dans: både forældre, børn, søskende og niecer mv. Stine er enormt sød og hjælpsom, og står altid klar til at hjælpe, når vi har brug for det. Stine er utrolig udadvendt og altid smilende. Derfor er vi nu rigtig glade for igen at byde Stine velkommen som hjælpetræner hos Reinhardt Dans.

Hjælpelærer – Thea Kjærgaard

Thea er 16 år gammel og har været elev på danseskolen i 14 sæsoner. Thea er hjælpetræner på 2 hold om ugen, hvor hun hjælper til med de mindste elever på danseskolen.

Thea danser selv både Disco og Hiphop. Thea danser og konkurrerer på eliteplan i både solo, duo og formation i Disco. Thea har opnået flotte resultater i både ind- og udland: Sølv ved World Cup i Disco duo, 9. plads ved Nordisk Mesterskab i Disco solo samt guld og dermed Nordisk Mester i hiphop duo mv.

Thea bruger ca. 15 timer om ugen på danseskolen fordelt på 6 dage. Thea er altid en glad og hjælpsom pige over for børnene og nyder at være en del af Reinhardt-teamet.

Thea har været en del af temaet i 5 sæsoner, og vi er enormt glade for at Thea vil være med til at gøre børnenes undervisning endnu bedre i endnu en sæson.

Hjælpelærer - Naomi Bøhm Reinhardt

Naomi er 12 år gammel og har været elev på danseskolen siden hun var helt lille nemlig i 10 sæsoner. Naomi er hjælpelærer på 1 hold om ugen, hvor hun hjælper til med de mindste elever på danseskolen. Naomi danser selv både Disco og Hiphop.

Naomi danser også på konkurrenceniveau i Disco. Naomi har opnået flotte resultater: 1. plads og pokalvinder ved Vinter Cup i Disco Solo, 23. plads ved Nordisk Mesterskab i Disco Solo & 2. plads ved Dancer of the Year i Disco Solo.

Naomi bruger ca. 8 timer om ugen på danseskolen fordelt på 3 dage. Naomi er sød til at tage sig af børnene på holdene. Hun passer på dem og får dem til at føle sig trygge ved at være til dans. Naomi er en udadvendt pige med engagement for de mindre børn på danseskolen.

Naomi har været en del af temaet i 4 år og vi er rigtig glade for at Naomi er hjælpelærer i endnu en sæson hos os.

Hjælpelærer – Sofie Dyrløv Schjoldager

Sofie er 15 år gammel og har været elev på danseskolen i 7 sæsoner. Sofie har i alt danset i 11 år. Sofie er hjælpelærer på 2 hold om ugen, hvor hun hjælper til med de helt små 3-6-årige dansebørn.

Sofie danser selv disco på eliteplan og konkurrenceniveau i både solo, duo og formation. Sofie har opnået mange flotte resultater i årenes løb: Sjællandsmester i Disco Solo, Danmarksmester i Disco Duo samt Sjællandsmester og Danmarksmester i formation indtil flere gange.

Sofie bruger ca. 5-6 timer om ugen på danseskolen fordelt på 4 dage. Sofie er rigtig god til at tage sig af og passe på de mindre børn, og er meget populær blandt børnene. Sofie er altid glad og smilende og klar på at hjælpe til med børnene.

Vi er rigtig glade for at Sofie vil være at finde på de yngstes dansehold i endnu en sæson.

Hjælpelærer – Sofie Vestergaard Tingleff

Sofie T. er 15 år gammel og har danset i 11 år, hvoraf de 7 af årene har været her på Reinhardt Dans. Sofie T. er hjælpetræner på 2 hold om ugen, hvor hun hjælper til hos de mindste på et discohold og et hiphophold.

Sofie T. danser selv både Disco og Hiphop på 11 hold om ugen. Sofie T. danser og konkurrerer på eliteplan i både solo, duo, group og formation i Disco og Hiphop. Sofie T. har opnået flotte resultater i både ind- og udland: 5. plads ved Nordisk Mesterskab i disco solo, Danmarksmester i disco duo og indtil flere gange både sjællandsmester og danmarksmester i formation.

Sofie T. er altid engageret både som danser og hjælpetræner. Hun er altid glad, udadvendt og sprængfyldt med energi. Sofie T. har. været en del af vores team i 2 sæsoner, og vi er glade for at hun fortsætter igen i den nye sæson som hjælpetræner hos os.

Hjælpelærer - Camilla Grøndahl Mortensen
Hjælpelærer – Amalie Engelbrecht Pedersen
Hjælpelærer – Marie-Louise Boddum Hansen
Hjælpelærer - Mathilde Bay Nielsen
Hjælpelærer – Henrik Reinhardt