DANSELÆRERE & HJÆLPELÆRERE

Danselærer – Mischa Reinhardt

Mischa Reinhardt er 33 år gammel og har danset hele sit liv. Igennem de 33 år har hun både danset, disco, hiphop, jitterbug, Rock’n’Roll, standard, latin, step, break dance og jazz/modern.

Mischa er ansat og underviser på fuld tid hos Reinhardt Dans. Mischa har undervist på danseskolen i 14 sæsoner. Mischa har som danser og lærer i samlet set været på danseskolen i 31 år. Mischa har i sine 14 år som lærer trådt i sin mors fodspor og opnået utallige medaljer og pokaler i både solo, duo, groups og formationer i både Disco og Hiphop.

Mischa er uddannet International IDO dommer og DDD national dommer. Mischa dømmer ved både sjællandsmesterskaber, danmarksmesterskaber, europamesterskaber og verdensmesterskaber mm.

Mischa underviser desuden på De Danske Danseskolers Disco-uddannelse. Mischa underviser i den kommende sæson i Disco og hiphop på alle niveauer. Mischa er en super dygtig underviser. Hun er altid klar med de nye trin og et stort smil i timerne.

Mischas timer bærer præg af stor glæde til dansen som blandes med ambitioner om hele tiden at udvikle den enkelte dansers kompetencer. Mischa lægger vægt på et super sammenhold blandt eleverne. Der er altid en god kombination af sjov, hygge og seriøsitet på Mischas hold.

Danselærer – Pia Reinhardt

Pia Reinhardt er indehaver af Reinhardt Dans og har undervist på danseskolen i over 40 år. Pia har selv danset hele sit liv, først i København hvor danseskolen startede og senere i vores nuværende afdelinger.

Pia har gennem årene beskæftiget sig med både Show Dance, Disco Dance, Børnedans og Pardans. Det er blevet til utallige medaljer og pokaler ved både Danmarksmesterskaberne, Nordiskmesterskab, Europamesterskaberne og Verdensmesterskaberne i Show Dance og Disco Dance.

Pia har efter mange år på toppen givet disse oplevelser videre til sin datter Mischa Reinhardt med stor succes. Pia sidder som formand i De Danske Danseskolers Internationale Disco/Hiphop-udvalg. Her er Pia med til at arrangere turneringer for de internationale dansere i DDD.

Pia er desuden uddannet DDD national dommer og IDO international dommer, chairperson og supervisor. Pia dømmer ved både danske turneringer og mesterskaber, men også ved Europamesterskaber, verdensmesterskaber mm.

Pia underviser i den kommende sæson i Børnedans, Vild Med Dans og Damejazz og hjælper til på sidelinjen med at træne danseskolens elite elever i Disco Dance. Pias timer bærer præg af høj faglig undervisning udført med et stort smil på læben.

Pia lægger vægt på glæden i dansen. Hyggen samt seriøsiteten er også altid et vigtigt element på både børne- og voksenhold. Alle skal nemlig føle sig velkomne. Hos Pia er der højt til loftet, og hun er altid populær hos både små og store.

Hjælpelærer - Stine Kjærgaard

Stine er 45 år gammel og har været elev på danseskolen i intet mindre end 32 sæsoner. Stine er hjælpetræner på nogle af vores Vild Med Dans-hold for voksne. Stine danser også selv med på jazzholdet for voksne samt hiphop for voksne og har danset både disco, standard/latin, tap dance, jazz og meget mere. Stine er en del af en rigtig danse-familie, hvor hele familien går eller har gået til dans: både forældre, børn, søskende og niecer mv. Stine er enormt sød og hjælpsom, og står altid klar til at hjælpe, når vi har brug for det. Stine er utrolig udadvendt og altid smilende. Derfor er vi nu rigtig glade for igen at byde Stine velkommen som hjælpelærer hos Reinhardt Dans.

Hjælpelærer – Thea Kjærgaard

Thea er 18 år gammel og har været elev på danseskolen i 16 sæsoner. Thea er hjælpetræner på Ramasjangholdet, hvor hun hjælper til med de mindste elever på danseskolen.

Thea danser selv Disco på danseskolen. Thea danser og konkurrerer på eliteplan i både solo, duo og formation i Disco. Thea har opnået flotte resultater i både ind- og udland: Sølv ved World Cup i Disco duo, 9. plads ved Nordisk Mesterskab i Disco solo samt guld og dermed Nordisk Mester i hiphop duo mv.

Thea bruger ca. 7 timer om ugen på danseskolen fordelt på 4 dage. Thea er altid en glad og hjælpsom pige over for børnene og nyder at være en del af Reinhardt-teamet.

Thea har været en del af temaet i 7 sæsoner, og vi er enormt glade for at Thea vil være med til at gøre børnenes undervisning endnu bedre i endnu en sæson.

Hjælpelærer - Naomi Bøhm Reinhardt

Naomi er 14 år gammel og har været elev på danseskolen siden hun var helt lille nemlig i 12 sæsoner. Naomi er hjælpelærer på 1 hold om ugen, hvor hun hjælper til med de mindste elever på danseskolen. Naomi danser selv Disco på danseskolen.

Naomi danser også på konkurrenceniveau i Disco. Naomi har opnået flotte resultater: 1. plads og pokalvinder ved Vinter Cup i Disco Solo, 23. plads ved Nordisk Mesterskab i Disco Solo & 2. plads ved Dancer of the Year i Disco Solo.

Naomi bruger ca. 8 timer om ugen på danseskolen fordelt på 3 dage. Naomi er sød til at tage sig af børnene på holdene. Hun passer på dem og får dem til at føle sig trygge ved at være til dans. Naomi er en udadvendt pige med engagement for de mindre børn på danseskolen.

Naomi har været en del af temaet i 6 år og vi er rigtig glade for at Naomi er hjælpelærer i endnu en sæson hos os.

Hjælpelærer – Mathilde Bay Nielsen

Mathilde er 17 år gammel og har været elev på danseskolen i 7 sæsoner. Mathilde har sammenlagt gået til dans i 14 år. Mathilde hjælper til på et af vores discohold for børn. Mathilde danser selv både Disco, Hiphop og formation. Mathilde danser og konkurrerer på eliteplan i både solo, duo og formation i Disco. Mathilde har opnået flotte resultater i både ind- og udland balndt andet: 3. plads ved Nordisk Mesterskab og en 9. plads ved World Cup i disco duo og sidst men er hun for nyligt blevet dobbelt Danmarksmester i hiphop solo og duo 2022.

Mathilde bruger ca. 6 timer om ugen på danseskolen fordelt på 4 dage. Mathilde er en altid glad og frisk pige med mange gode venskaber på danseskolen. Mathilde har sin 2. sæson i vores Reinhardt-team, og vi glæder os til endnu en sæson med Mathilde iblandt os.

Hjælpelærer – Marie-Louise Boddum Hansen

Marie-Louise er 14 år og har danset på danseskolen i 7 sæsoner. Marie-Louise skal hjælpe til på et discohold for børn. Marie-Louise danser selv disco i både solo og duo samt disco formation. Marie-Louise danser disco på konkurrence niveau og deltager på 4 hold om ugen. Marie-Louise har en masse flotte placeringer i baggagen fra diverse danske turneringer. Marie-Louise er blandt andetSjællandsmester i solo, Danmarksmester i disco duo i både 2022 og 2023. Marie-Louise har sin 2. sæson i vores Reinhardt-team, og vi glæder os til endnu en sæson med Marie-Louises hjælp.

Hjælpelærer - Camilla Grøndahl Mortensen

Camilla er 34 år gammel og har været elev på danseskolen i 31 sæsoner. Camilla hjælper til på et af vores ramasjanghold for de mindste børn. Camilla danser også selv med på Hiphop formationshold for voksne, og konkurrerer sammen med sit hold ved både Danmarksmesterskaberne og Verdensmesterskaberne. Camilla har danset stort set alt hvad man kan komme i nærheden af, blandt andet disco, hiphop, standard/latin, rock’n’roll og jitterbug. Vi har haft glæde af Camilla i rigtige mange år som hjælpelærer på danseskolen, og hun står altid klar til at hjælpe, når vi mangler et par ekstra hænder. Vi glæder os til at Camilla vil hjælpe os i endnu en sæson og være en del af vores Reinhardt-team. Camilla er super god til at tage sig af børnene på danseskolen, hun er altid i godt humør og det sætter vi alle rigtig stor pris på.

Hjælpelærer – Amalie Engelbrecht Pedersen

Amalie er 14 år og har danset på danseskolen i 7 sæsoner. Det er Amalies 3. år som hjælpelærer og i denne sæson hjælper Amalie på 3 hiphophold for børn. Amalie danser selv både disco og hiphop i både solo og duo samt disco formation. Amalie danser disco og hiphop på konkurrence niveau og danser på 5 hold om ugen. Amalie har en masse flotte placeringer i baggagen fra diverse danske turneringer blandt andet blev Amalie Danmarksmester i både solo og duo indtil flere gange. Vi glæder os til at Amalie endnu en gang er en del af vores team. Amalie er en dygtig, glad og positiv pige, og børnene sætter stor pris på hende.

Hjælpelærer - Celine Andersen
Hjælpelærer - Henrik Reinhardt