Header image

Om Reinhardt dans

Siden etableringen i 1963 har Reinhardt dans været en af Danmarks største, og mest velrenommerede danseskoler. Altid med dygtige, samvittighedsfulde og veluddannede professionelle danselærere, som konstant deltager i kongresser og kurser både her hjemme og i udlandet, for altid at være med på det seneste og bedste undervisningsstof.

Vores begynderhold for både børn og voksne plejer at have rigtig god tilslutning og mange fortsætter sæson efter sæson og sjældent må et hold nedlægges. Mange hold findes flere dage om ugen, og man er altid velkommen til at deltage på et andet hold med samme nummer, hvis man har mistet en eller flere undervisningstimer grundet sygdom eller ferie, eller blot har behov for at danse en ekstra time.

Vi er medlem af De Danske Danseskoler, hvilket giver mulighed for - hvis man ønsker det - at deltage i alle de store danseturneringer i ind- og udland.

Mange af vores turneringsdansere har i årenes løb opnået flotte resultater, og nogle er endda blevet både danske, nordiske, europa- og verdensmestre inden for den kategori, de har dyrket.

Hos os betragtes de første 4 undervisningsgange som “PRØVEMÅNED”. Så prøv selv, om ikke også du skulle blive glad for at danse hos Reinhardt dans.
Reinhardt dans er tilsluttet
De Danske Danseskoler IDO WDC WDP